Ανακάλυψα το υγιεινό πρωινό της Herbalife Formula 1 και το λατρεύω

Θα ήμουν ο πρώτος που θα παραδεχόταν ότι δεν ήμουν ποτέ από το να τρώω πρωινό. Βρήκα τη σκέψη του φαγητού με ναυτία το πρωί, στην πραγματικότητα εξακολουθώ να το κάνω αν ξεκινά στις 6 το πρωί. Ως παιδί, θυμάμαι ότι η μαμά μου έφτιαχνε τις συνηθισμένες βαρετές μερικές φέτες τοστ, που μέχρι να κατέβω από τις σκάλες δεν μου φαινόταν ποτέ τόσο ελκυστικό. Ούτε με τα υπερβολικά διαφημιζόμενα δημητριακά πρωινού δεν μπόρεσα να μπω στον πειρασμό, γι’ αυτό πήγαινα πάντα στο σχολείο με άδειο στομάχι και περπατούσα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού χωρίς μπουκιά μέσα μου.

Πριν από περισσότερα από 3 χρόνια μυήθηκα στα προϊόντα Herbalife nutrition και άρχισα να χρησιμοποιώ τα σέικ πρωτεΐνης Formula 1 για πρωινό. Τα έχω ακόμα μέχρι σήμερα και τα αγαπώ απόλυτα.

Έχουν έξι γεύσεις, αλλά το αγαπημένο μου πρέπει να είναι το Cappuccino και μετά η σοκολάτα ως δεύτερη δεύτερη.

Ως νεαρός ενήλικας κουβαλούσα αυτές τις κακές συνήθειες μαζί μου για μερικά χρόνια και συχνά έτρωγα μόνο το πρώτο μου γεύμα της ημέρας στη 13:00 ή στις 14:00, οπότε και θα πεινάω. Όταν έγινα φρικιό της φυσικής κατάστασης, αποφάσισα ότι ήταν καιρός να φροντίσω τον εαυτό μου σωστά, αν επρόκειτο να έχω την απαιτούμενη ενέργεια για να κάνω καλά τη δουλειά μου. Για κάποιο χρονικό διάστημα συμβιβάστηκα με το Branflakes που ενθουσιάστηκε με μια μπανάνα, και παρόλο που ήξερα ότι ήταν καλό για μένα, δεν μπορώ να πω ειλικρινά ότι το απόλαυσα. Αχ οι αναμνήσεις… Ξυλόστρωμα θρυμματισμένου ξύλου έρχεται πάντα στο μυαλό.

 

Παρόλο που φαίνεται λιγότερο από ένα τυπικό πρωινό, είναι γεμάτο με πρωτεΐνες και περιλαμβάνει όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας και με κρατούν χορτάτη για πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε δημητριακό πρωινού. Με λιγότερες από 220 θερμίδες ανά γεύμα είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου και διαχείρισης του βάρους σας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι λαμβάνετε αρκετή πρωτεΐνη και μακρο/μικροθρεπτικά συστατικά στο σώμα σας.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *