De iPhone heeft de manier waarop bedrijven adverteren radicaal veranderd

 

Met de uitvinding van de iPhone hebben smartphones in het algemeen een enorme sprong voorwaarts gemaakt. De iPhone heeft een merk smartphones gecreëerd dat gebruikers in recordaantallen heeft aangetrokken. Met de iPhone kunnen gebruikers verbinding maken met internet om apps te downloaden en deze apps vervolgens gebruiken voor entertainment of om dagelijkse taken uit te voeren.

Binnen deze apps hebben bedrijven de mogelijkheid om advertenties weer te geven waarop gebruikers kunnen klikken. Wanneer een gebruiker op een van deze advertenties klikt, wordt hij doorverwezen naar de website van het bedrijf dat de advertentie heeft geplaatst. Met deze advertentiemethode kunnen bedrijven hun advertenties rechtstreeks richten op de gebruiker waarvan zij denken dat deze het meest geschikt is om hun producten te kopen.

Bedrijven kunnen ook bepalen hoeveel geld ze uitgeven via hun iPhone-advertenties en hoeveel advertentiecampagnes ze tegelijkertijd hebben lopen.

Bedrijven kunnen nu mobiele advertenties  Sales bedrijf maken die op de iPhone worden weergegeven en een geheel nieuw gebruikerssegment bereiken dat ze voorheen niet konden bereiken. Wanneer een persoon zijn iPhone gebruikt, zal hij bijna altijd minstens één app downloaden. Elk van deze apps die een gebruiker downloadt, kan mogelijk inkomsten genereren voor elk bedrijf dat bereid is zijn advertenties daar te plaatsen.

Met de iPhone kunnen gebruikers ook op internet surfen. Binnen deze webbrowsing kunnen bedrijven ook hun mobiele advertenties plaatsen en kunnen gebruikers op deze advertenties klikken om doorverwezen te worden naar de website van het bedrijf.

Door volledige controle te hebben over het advertentieproces en een nieuw segment van de bevolking te kunnen bereiken, hebben bedrijven een nieuw concurrentievoordeel gekregen. Veel vormen van adverteren, zoals gedrukte media en billboard-advertenties, zijn ouderwets geworden – ze zijn duur, niet-gericht en onpersoonlijk.

Als een bedrijf niet experimenteert met online adverteren of digitaal adverteren in een bepaald formaat, zal het achterblijven naarmate de 21e eeuw vordert. Wanneer een bedrijf gaat zitten om zijn marketingplan te maken, is het verstandig om iPhone-advertenties op te nemen. Als ze een web-savvy en huidige generatie klanten willen bereiken, dan zullen ze via de door hen gekozen media op de markt moeten komen.

Mensen hebben hun intenties duidelijk gemaakt door een iPhone in recordaantallen te kopen, dus het is niet meer dan logisch dat bedrijven diezelfde klanten bereiken via hun gekozen apparaten. Dit nieuwe marketingkanaal kan een enorme verandering teweegbrengen voor bedrijven en hun verkoop naar recordniveaus stuwen.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *