Dog Food Nation – De hårde sandheder om hundemad

 

Vi er ved at blive en fast-dog food nation. De fleste mennesker kan lide at hente deres hundefoder i det nærmeste supermarked eller lokale købmand hver uge, fordi det er så nemt og bekvemt. Nogle producenter, der bliver kørt i supermarkedet eller købmanden, føler, at de kan slippe af sted med at skære ned på din hunds gode helbred. Køb ikke ind i det, ellers vil du have et meget usundt kæledyr.

Du skal passe på din hundemad med ordentlig hundenæring og fodring. Din hunds adfærd, lykke, sundhed, levetid og generelle velvære er uløseligt forbundet med det, du fodrer den med. Når du fodrer din hund bedst muligt, er den mere tilbøjelig til at være sund og glad. Når du fodrer din hund med ringere mad, bliver han syg. Han vil holde op med at være legesyg og vil blive sløv.

Her er 4 hårde sandheder, du skal vide, før du køber den næste pose hundefoder til din ven:

Hundemads sandhed #1: Det er på etiketterne

Når du vælger et hundefoder, skal du søge efter et godt foder, der er både nærende og afbalanceret. Du finder ud af, om maden er det, du har brug for, ved at læse etiketten. Når du læser etiketten, skal du sørge for at lave dit hjemmearbejde. Husk, at de fleste angiver deres første ingrediens som hele måltid. Hvor godt det end lyder, fortæller dette dig, at kødet har en høj procentdel vand og mindre nærende.

Du vil også bemærke etiketter, der indeholder kylling og kyllingemel. Vælg kyllingemåltidet, da det betyder, at det er blevet bagt for at fjerne bakterier og toksiner. Igen er ingrediensen kylling 60% vand, hvilket betyder, at du ikke køber god næring her.

Hundefoder Sandhed #2: ‘Bargain’ Hundemad er ikke det værd

Når du bruger lidt mere på dit hundefoder, får du et overlegent produkt, og er din hund ikke det værd? At vide, at du køber det bedste for at fodre din hund for hans bedste helbred, er dens egen belønning. Din hund vil se godt ud og være glad. Dette er, hvad enhver hundeejer ønsker.

Ingredienser til hundefoder er vigtige at være opmærksomme på. Det vigtigste at huske er at tjekke dine etiketter! Kig efter proteiner på listen først, så du er sikker på at få den optimale ernæring til din hund. Undgå etiketter, der indeholder flere biprodukter på listen, da dette er ringere ernæring og ikke det foder, du ønsker at fodre din elskede hund.

Hundemad Tip #3: Kylling lidt eller mere?

Kylling er en fantastisk ingrediens til at fodre din hund, men lad dig ikke vildlede. Kommercielle producenter vil liste kylling som både kylling og kyllingemel. Hvad er forskellene på de to? Kyllingemelet er bedst, fordi det er bagt for at fjerne bakterierne og giftstofferne. Ingrediensen kylling indeholder omkring 60% vand, så du får ikke dine penge værd eller et kød, der er mest nærende.

Næste for at fortsætte er fugtniveauet i hundefoder. De fugtige slags er bedst, fordi de indeholder mere protein og mindre vand, når de omdannes til tørstof.

Hundemad Sandhed #4: Premium Hundemad med Taurin

Premium hunde eller dyrlæge anbefalet foder er det bedste foder til din hund. De koster mere, fordi de er af høj værdi og så betaler sig i sidste ende både for din hund og for din lommebog. Premium hundefoder indeholder ikke skadelige fyldstoffer og ringere ingredienser. De er både sunde og nærende. Der er ingen farver eller konserveringsmidler, så din hund vil blive fodret med naturens fineste.

Taurin er en fremragende ingrediens i nogle. Det er en aminosyre og virker til gavn for hundens hjerte, nyrer og blod. Det virker til at transportere væsentlige ingredienser til og fra celler. Du bør læse etiketterne omhyggeligt for at se, om Taurin er inkluderet i din hunds foder. Ikke alle vil. Når så mange producenter bare er i gang for pengene, skal du huske dette, når du vælger dit valg af hundefoder.

Sidst men ikke mindst skal du vælge efter din hunds størrelse, daglige aktivitetsniveau og helbredsforhold. Når du gør dette, gør du det bedste, du kan, for at passe ordentligt på din hund. Undgå de billigere mærker, da disse er ringere valg for din hunds bedste interesse og hjælp. Diskuter også din hunds kost med din dyrlæge og få Fido i gang med en sundere, ernæringsmæssigt afbalanceret kost baseret på din hunds individuelle behov.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *