Eticheta cadou de nuntă – Trei reguli după care trebuie să trăiți

 

Eticheta cadourilor de nuntă poate fi un subiect confuz pentru mulți și există motive întemeiate pentru care. În funcție de mediul cultural al cuplului care se căsătorește, se pot aplica reguli diferite în ceea ce privește tipul de cadou de oferit și când.

De exemplu, oferirea unui cadou de numerar într-un plic roșu pentru o nuntă chineză este lucrul potrivit de făcut.

Cadourile de nuntă pot varia și în funcție de vârsta cuplului care se căsătorește. De exemplu, cuplurile mai tinere care abia la început ar putea beneficia mai mult de primirea de cadouri de la un registru de nunți.

Cuplurile mai în vârstă care sunt deja stabilite ar prefera probabil cash sau cadouri precum vinul sau un certificat cadou restaurantului lor preferat.

Există, totuși, câteva reguli care nu te vor îndrepta niciodată în direcția greșită când vine vorba de eticheta Cdouri nunta . Iată trei reguli de etichetă pentru cadouri de nuntă după care trebuie să trăiești:

Nu participați niciodată la o nuntă fără a oferi un cadou

Aceasta este regula numărul unu a etichetei cadou de nuntă și din motive întemeiate. Nu vă prezentați niciodată la o nuntă fără un cadou. Chiar dacă ai un buget restrâns, ar trebui să oferi măcar tot ce poți.

Este considerat foarte nepoliticos să participi la o nuntă și să nu oferi un cadou sau un cadou foarte mic. A cumpăra ceva din registru este o modalitate bună de a merge dacă nu aveți mulți bani de cheltuit.

Chiar dacă ești invitat și nu poți participa la nuntă, este indicat să trimiți totuși un cadou.

Nu le oferi tinerilor căsătoriți un cadou pe care nu și-l doresc

Multe cupluri vor crea un registru de nuntă la magazinul lor preferat cu articole pe care și-ar dori să le primească ca cadouri de nuntă. Nu este considerat bun gust să le oferi mirilor un cadou pe care nu ești sigur că îl doresc.

Nu este întotdeauna o idee rea să oferi un cadou care nu este în numerar sau în registru. Dacă știi cu siguranță că cuplului le va plăcea cadoul tău, ar putea fi acceptabil să-l oferi. De exemplu, dacă atât mirilor le place să joace golf, atunci ar fi acceptabil să le oferi o rundă de golf cadou pe terenul lor preferat.

Dacă aveți îndoieli că ar putea să nu le placă cadoul, nu-l oferi și rămâneți la registru sau la numerar.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *