Hoe voorbereid te zijn om een coffeeshop te openen

 

Waarom open je geen coffeeshop? Vrijwel iedereen drinkt dagelijks koffie. Koffie is voor veel mensen onmisbaar. Velen van ons drinken ‘s ochtends 1 of 2 mokken. Drukbezette werkende mensen haasten zich elke dag naar hun werk en maken een snelle sprint tijdens een rit door voordat ze aan het werk gaan. Anderen genieten graag van hun koffie in een sit-down koffiehuis.

Tegenwoordig hebben sommige mensen het te druk om thuis hun eigen koffie te zetten en langs een koffiekarretje te gaan om een kopje van hun favoriete brouwsel te halen. Rondhangen in koffiehuizen is voor sommige mensen een gebruikelijke verwennerij. Ze vinden het leuk om een middag met vrienden in een café door te brengen en urenlang bij de koffie te kletsen.

Als je van koffie houdt en veel tijd in cafés doorbrengt, waarom open je dan geen coffeeshop? Misschien loop je al een tijdje met het idee om een bedrijf te starten maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen in coffeeshop den haag. Nou, het is niet zo moeilijk om te beginnen, het moeilijkste is om het winstgevend genoeg te maken om het de moeite waard te maken. Iedereen kan een coffeeshop openen, maar de meeste nieuwe winkels sluiten na enkele maanden.

De boosdoener zit niet in de hoeveelheid ervaring die je hebt, noch in gebrek aan kapitaal. Je hebt veel kennis over de koffiebusiness nodig om het succesvol genoeg te maken om jaren open te blijven. Als je een coffeeshop gaat openen, kun je het net zo goed laten werken. Het zou jammer zijn om uw investering niet terug te krijgen of jarenlang van de winst te genieten.

U kunt een coffeeshop van elke omvang openen, afhankelijk van uw kapitaal. Er zijn koffiekarren die slechts $ 20.000 of minder nodig hebben om te kapitaliseren. Als je een groter budget hebt, kun je een coffeeshop openen met een drivethru en een eetgedeelte. Sit-down verkooppunten zouden $ 180.000 tot $ 370.000 kosten. Een koffiekiosk is ook een optie en zal goedkoper zijn om te beginnen dan een groot koffiehuis. Bepaal of u zelf een coffeeshop kunt openen of dat u op zoek moet naar aanvullende financiering.

Als je een goed businessplan hebt, kun je misschien je bankier overtuigen om je wat geld te lenen. Bestudeer eerst het koffiebedrijf, leer over alle aspecten die ermee samenhangen, zoals boekhouding, aankoop van koffiemachines, marketing, PR, management, locatie en training van personeel. Schrijf al die details in uw businessplan. Uw geldschieter zal een uitgebreid businessplan willen zien waaruit blijkt dat u een coffeeshop kunt openen die winstgevend zal zijn.

Zoek naar de perfecte locatie die zichtbaar is vanaf de straat en veel voetverkeer heeft. Over verkeer gesproken, zorg ervoor dat u het juiste soort verkeer heeft dat past bij uw concept, prijzen en markt. Je zou geen coffeeshop moeten openen die dure biologische koffie schenkt aan studenten of tieners, en je wilt ook geen goedkope koffiemelanges serveren in een eersteklas buurt.

Maak een indrukwekkend marketingplan om aan te kondigen dat je op het punt staat een coffeeshop te openen. Dat omvat het plaatsen van advertenties in de kranten, op de radio en op internet. Het net is als de nieuwe gele gids. Dan moet u nog leren over het managementaspect, training van servicepersoneel, het zoeken naar betaalbare koffiebonenleveranciers en het kopen van goedkope apparatuur. Probeer alle informatie te krijgen die je nodig hebt voordat je een businessplan maakt. Start een bedrijf gewapend met alle kennis die je nodig hebt om het winstgevend te maken.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *