Top 7 måder, der kan hjælpe dig med at undgå insektbid

 

Insektbid kan ødelægge enhver sommer picnic eller samling og gøre det umuligt at nyde udendørs. Røde kløende knopper på huden er ikke det eneste uheldige resultat af myg-, myg- og ildmyrebid, nogle af disse insekter er bærere af farlige sygdomme og infektioner. Som følge heraf kan der opstå udslæt fra insektbid, hvis du er særligt følsom over for de stoffer, som myg og myg sprøjter ind i huden på mennesker.

Tag skridt til at beskytte dig selv og din familie mod irriterende flyvende og kravlende væsner, der ødelægger dine bedste sommerdage. Begynd at planlægge udendørssæsonen mange måneder frem ved at forberede din baghave og områder omkring huset for at gøre dem mindre gæstfrie over for ubudne insektgæster symptomper. Forkæl dine græsplæner med et specielt biologisk nedbrydeligt insektbekæmpelsesprodukt, der hjælper med at holde røde brandmyrer, flåter og myg på afstand.

Følg denne 7-trins guide for at hjælpe dig med at undgå insektbid og nyde god tid udenfor.

1. Undersøg din have for områder med stillestående vand, der næsten altid er de steder, myg hyppigst forekommer som fuglebade eller falske damme.

2. Brug ikke blomsterparfume eller lotion i sommermånederne, da frugtagtige og blomstrede noter er meget attraktive for alle typer insekter og gør dig mere tilbøjelig til at blive bidt. Prøv at holde dig til naturlige duftfri hud- og hårprodukter og neutrale farver på tøjet.

3. Plant masser af morgenfruer, basilikum, lavendel og pebermynte omkring din baghave for at hjælpe dig med at undgå insektbid, fordi nogle myg og myg finder duften af disse planter utiltalende.

4. Hold dig væk fra DEET-holdige insektsprays, da de er blevet rapporteret at være ret giftige, hvis de bruges regelmæssigt og dækker større dele af kroppen eller på børn. Prøv at bruge naturligt baseret insektspray i stedet for citronella-, citrongræs-, pebermynte- og vaniljeolier for bekymringsfri og effektiv beskyttelse mod insektbid.

5. Bær beskyttelsesfodtøj og -beklædning helst i lysere farver, så eventuelle insekter, der sætter sig på dig, tydeligt kan ses. Hvis du bruger meget tid udendørs, så prøv at vælge lange bukser og let langærmet skjorte for at dække så meget hud som muligt for naturligt at beskytte dig selv mod blodsugende angribere.

6. At brænde citronella-røgelser ved bordet er i virkeligheden en dobbelt beskyttelse mod insektbid, da myg og myg afskyr lugten af citronella og røg. Undgå at servere bananer som en del af din middagskursus, da de fleste insekter elsker denne sødt duftende frugt.

7. Flere undersøgelser rapporterede, at det at tage vitamin B1-tilskud fra april hele sommeren er en bevist måde at gøre dig mindre tilbøjelig til at få insektbid

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *